loading...

Situație dramatică pe Autostrada Soarelui! La kilometrul 77, din zona județului Călărași, care este sub cod roșu, o coloană de aproximativ 50 de autoturisme, escortate de un utilaj de deszăpezire, încearcă să iasă din nămeți! Alte zeci de mașini au rămas înzăpezite. În mai multe regiuni din județul Călărași sunt 155 de persoane blocate în viscol.

Coloana formată din aproximativ 50 autoturisme înaintează cu dificultate din cauza vizibilității reduse și a viscolului puternic, anunță observatorul.ro. Coloana este deschisă de un utilaj de deszăpezire, însă condițiile meteo nefavorabile îngreunează deplasarea. Până în acest moment, persoanele din autoturisme nu au semnalat probleme medicale sau de altă natură.

În afară de situația de pe Autostradă, potrivit observatorcl.info, la ora 09:00 în judeţul Călăraşi mai erau 75 de persoane blocate în trafic pe DN 4 Bucureşti -Olteniţa, DN 41 Olteniţa – limită jud. Giurgiu, DN 31 Cuză Vodă – Olteniţa.

loading...

Alte 80 de persoane au fost deblocate din zona Mitreni, pe DN 4. Un camion ISU a reuşit să spargă un dop de zăpadă deblocând un autocar, 2 microbuze, 22 autoturisme, în total 80 de persoane. Conform informaţiilor primite de la ISU „Barbu Ştirbei” Călăraşi în prezent sunt 37 de localităţi fără curent electric, 31.000 de abonaţi fiind afectaţi. Pompieri ISU s-au ocupat şi de transportul la spital a două gravide din Lehliu Sat şi Floroaica, notează publicația din Călărași .

SURSA: 50 de mașini înzăpezite pe Autostrada Soarelui! 155 de persoane blocate în trafic, în Călărași

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here