Dacia Evolut, un prototip mult mai spectaculos si mai modern de masina romaneasca. Are un look inspirat de Porche Panamera

Dacia Evolut are un look inspirat de Porche Panamera  si este creatia unui talentat designer roman.

Va prezentam doar cateva din punctele ei forte: model robust, patru usi, aripi proeminente, luneta foarte inclinata, banda LED luminoasa care uneste  cele doua stopuri.

Partea frontală este individualizată de o grilă uriașă, care pare inspirată de la modelele constructorului sud-corean Genesis. În mijlocul grilei se regăsește familiarul logo Dacia, iar deasupra sa, pe capotă, apare numele modelului imaginat de către designerul Puiu Nicolae.

Farurile sunt poziționate foarte sus, foarte aproape de capotă și se extind pe aripi. Tot pe aripi se poate observa din nou logo-ul Dacia.

Aceasta nu seamana cu nimic  din ceea ce se regaseste  in gama Dacia la aceasta ora.

Designerul roman Puiu Nicolae are in palmares o veritabila gama virtuala cu modele Dacia reinventate.

Pe lista lui se regaseste Dacia Aventurier, un cabrio cu 5 locuri cu aspect sportiv. Volanul, bordul si scaunele sunt imbricate in piele rosie.

Printre realizarile lui amintim si Dacia LUX. Loganul romanesc care a fost transformat intr-o adevarat limuzina. Jantele au design indraznet si au o bara cromata pe capacul portbagajului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.