3 tineri au incercat sa jefuiasca un sofer de tir, ghinionul lor: A apucat sa dea prin statia CB problema pe care o are.Ce s-a intamplat la 5 minute dupa.

Una dintre problemele pe care le intampina soferii de tir este furtul. Nu putine sunt cazurile in care, acestia cad prada hotilor, care, profitand ca sunt in majoritate numerica, le provoaca adevarate pagube soferilor de tir.

In videoclipul de mai jos, toti camionagii, victime ale hotilor, vor fi razbunati. Pe scurt, trei tineri cu exces de zel, au incercat sa jefuiasca un sofer de tir. Barbatul cu o intuitie foarte buna, si-a dat seama imediat ca urmeaza sa fie praduit si s-a grabit sa isi anunte colegii prin statie, de cele ce urmau sa se intample.

Solidaritatea tiristilor este demna de tot respectul, in acest caz, iar hotii cu siguranta au regretat aceasta decizie. Va invitam sa urmariti in materialul de mai jos ce inseamna cu adevarat o lectie dura pentru hoti, oferita de niste soferi de tir.

Nu instigam la violenta, insa hotiile trebuie sa inceteze. Soferii de tir trebuie sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu propice, fara a fi perturbati de astfel de acte josnice. Asadar, priviti aici:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *