”A accelerat și mai tare!” Fetița supraviețuitoare, primele mărturisiri după accident. Ce gest șocant a făcut polițistul

Raisa și-a pierdut viața în accidentul teribil de ieri, iar acum prietena sa, cea care a supraviețuit în impact, a făcut primele declarații după tragedie. Minora i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat. Ea a precizat că polițistul a accelarat și mai tare în timp ce ele se aflau pe trecerea de pietoni.

Mama fetiței care a supraviețuit în impactul de ieri, din București, face primele declarații după tragedia care i-a băgat fata în spital. Femeia spune că a vorbit cu minora de 11 ani care i-a explicat ce s-a întâmplat și cum a fost posibil un asemenea impact devastator.

Fetița supraviețuitore din impact, primele mărturisiri după accidentul grav

Femeie povestește că cele două minore au grăbit pasul pe trecerea de pietoni în momentul în care au văzut cum mașina poliției vine cu mare viteză, însă bărbatul de 27 de ani nu a frânat, ci din contră, le-a lovit accelerând și mai tare.

”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: <<Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine>>”, i-a povestit fetița mamei, potrivit Antena 3.

Mama fetei mai spune că minore s-au apropiat de trecerea de pietoni, moment în care au făcut pasul să treacă, dar au observat mașina și au încercat să ajungă pe trotuar.

Atunci polițistul a accelerat, iar pe fata care a supraviețuit a aruncat-o pe cealaltă margine a drumului pe burtă, în timp ce de Raisa nu mai știa nimic.

”Se țineau una de cealaltă, de fapt. Au ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat au văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni.

Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa”, a mai spus mama fetei.

Totodată, femeia mai spune că fata ei i-a transmis că mașina de poliție nu avea niciun fel de semnal, nici luminos, dar nici sonor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *