A CREZUT CA BANII CUMPARA TOT, dar nu a fost asa! Cum au pus la punct politistii o tupeista cu BMW, care conducea cu un permis fals.

O tânără din Iași s-a ales cu un dosar penal după o oprire de rutină în trafic. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Roxana Andreea Băetu. Ieșeanca este acuzată că a urcat la volanul unui autoturism cu un permis fals

Tânăra de 29 de ani, din Iași, este acuzată de conducere a unui vehicul fără permis și uz de fals. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus anchetatorii și tânăra, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

În cauză s-a reținut că inculpata din satul Broșteni, comuna Vlădeni, județul Iași, lucrează și locuiește în Germania. În luna decembrie a anului 2018, aceasta a revenit în țară pentru a petrece Sărbătorile de Iarnă. În după-amiaza zilei de 21 decembrie 2018, în jurul orei 16:50, inculpata a urcat la volanul autoturismului marca BMW, conducându-l pe raza localității Broșteni, pe comunicația DC4. Un echipaj din cadrul Secției III de Poliție Popricani a oprit autoturismul, iar inculpata le-a prezentat agenților un permis de conducere emis de autoritățile din Republica Lituania”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că permisul prezentat de inculpată este contrafăcut. În fapt, inculpata nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Fiindu-i adusă la cunoștință acuzația și posibilitatea de a da declarație în cauză, inculpata s-a prevalat de dreptul la tăcere. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *