A cumparat o masina second-hand din Bacau. Ce a gasit un sofer pacalit in torpedou intrece orice imaginatie

Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand depaseste cu mult numarul masinilor noi inregistrate in Romania. Conform ultimelor date publicate de site-urile de specialitate, in primele cinci luni ale anului 2020 au fost inmatriculate 39.455 de autovehicule noi si 154.941 de masini la mana a doua.

Preturile mai mici ii fac pe romani sa aleaga masinile second-hand, dar trebuie sa fie foarte atenti atunci cand aleg aceasta varianta.

A cumparat o masina second-hand din Bacau. Ce a gasit un sofer pacalit in torpedou intrece orice imaginatiePublicat: vineri, 5 noiembrie 2021, 23:15Actualizat: vineri, 5 noiembrie 2021, 23:40Scris de: Vasile MileaNumarul inmatricularilor de autoturisme second-hand depaseste cu mult numarul masinilor noi inregistrate in Romania. Conform ultimelor date publicate de site-urile de specialitate, in primele cinci luni ale anului 2020 au fost inmatriculate 39.455 de autovehicule noi si 154.941 de masini la mana a doua.Preturile mai mici ii fac pe romani sa aleaga masinile second-hand, dar trebuie sa fie foarte atenti atunci cand aleg aceasta varianta.COMPLET INTERZIS să faci asta la noapte! Cea mai importantă tradiție de Moș NicolaeSe dau BANI pentru români! Cum îi poți obțineCea mai puternică rugăciune de Sfântul Andrei. Te scapă de toate releleUn mare sfânt făcător de minuni este prăznuit MÂINE! Sărbătoare MAREAndra Măruță, totul despre sarcină. Ce spune artista despre al treilea copilPotrivit specialistilor, este foarte important sa ne ferim de preturile foarte mici, pentru ca pot ascunde adevarate probleme, iar costurile ulterioare pot depasi cu mult diferenta cu care se poate achizitiona inca din prima faza o masina mai buna.Daca ati gasit o masina, ar fi bine sa ii verificati inainte istoricul. Registrul Auto Roman a lansat de ceva vreme aplicatia Istoric Vehicul, unde puteti sa verificati ce s-a intamplat cu o anumita masina – conditia este ca autovehiculul sa fi trecut cel putin o data pe la RAR.

Cele mai multe masini vandute in targurile de profil din Romania sunt aduse din strainatate si sunt pregatite pentru vanzare. Cea mai des intalnita forma de frauda este aceea de a dat kilometrajul in urma.

Este si cazul unui sofer care si-a achizitionat o masina second-hand de la un vanzator din Bacau, iar la putin timp si-a dat seama ca a fost pacalit. “I-am gasit o factura in torpedou facută la 320.000 si in bord e 248.000. De la Bacau am luat-o”, a povestit acesta pentru StirileProtv.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *