A încercat să fure, apoi a fugit la bordul unei mașini cu numărul AG 12 ARU. Bărbatul este căutat de polițiștii germani

Polițiștii germani caută un bărbat care joi, 5 noiembrie, a încercat să fure portofelul unei femei în parcarea unui magazin alimentar din Witzenhausen, landul Hessa.

Conform unui comunicat de presă al poliției, în jurul orei 12.20, femeia de 72 de ani a ieșit din magazinul situat pe strada Laubenweg și a început să-și scoată cumpărăturile din cărucior și să le așeze în portbagajul mașinii.

Între timp, în apropiere a apărut un individ care a scos portofelul femeii din poșeta lăsată de aceasta în căruciorul de cumpărături și apoi a plecat. Însă bărbatul a fost observat de un martor care a început să-l urmărească.

Ca să scape, hoțul a aruncat portofelul pe jos și s-a urcat într-un Fiat Punto albastru înmatriculat în România cu numărul AG 12 ARU.

Infractorul este descris a avea vârsta de circa 40-50 de ani și tenul măsliniu. De asemenea, acesta are un aspect neîngrijit, părul deschis la culoare și șchiopătează. Persoanele care dețin informații despre faptă sau făptuitor sunt rugate să contacteze Poliția din Witzhausen la numărul 05542/9304-0.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *