A plecat în Grecia cu Dacia 1310, încărcată până la refuz cu bagaje. Imaginea a devenit virală

O mașină Dacia 1310, plină cu bagaje, a fost surprinsă în timp ce se întorcea din Grecia. Fotografia a fost distribuită pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor și, în scurt timp, a devenit virală.

Imaginea a stârnit imediat reacții din partea internauților. În timp ce unii l-au copleșit cu laude pe șoferul care conducea mașina cu numere de Neamț, alții și-au permis să facă tot felul de glume.

„Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60 de km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 km/ h. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin”, scrie unul dintre membrii grupului. 
„Ce e de râs!? Dvs ar trebui să vă fie ruşine, fiindcă daţi dovadă de snobism, specific naţiei noastre. Să râdeţi de alţi oameni pe net …. Oau! Dacă v-aţi duce în vizită prin Franţa, Italia, Germania, Belgia etc aţi vedea că acolo „importanţa” nu stă în ce maşină ai. Valorile fiind altele, de natură morală! Să nu-ţi pese de o caroserie înseamnă să fi trecut un prag al decenţei şi al civilizaţiei”;

„Bravo! În ani 80, 90, am făcut plimbări de sute de kilometri prin țară cu Dacia”;
„Stați liniștiți, în 1994 am plecat în Norvegia și, culmea, am ajuns”;  au continuat alți utilizatori ai platformei de socializare. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *