Accident cu cinci camioane pe o autostradă în Germania: un șofer mort, altul în stare critică

Un accident grav în care au fost implicate 5 camioane a avut loc pe Autobahn 12, lângă Briesen, în Germania. Un șofer de camion a murit, altul e în stare critică, scrie rbb24.de, site-ul televiziunii de stat RBB, care emite pentru Berlin și Brandenburg.

Camionul izbit a intrat, la rândul lui, în cel din față și în total cinci camioane au fost implicate în teribilul accident din apropiere de Briesen, în nord-estul țării, în apropiere de Berlin.

Șoferul camionului izbit inițial, 33 de ani, a suferit răni extrem de grave, fiind transportat la spital cu un elicopter.

Sursa citată nu menționează naționalitatea celorlalți trei șoferi implicați, toți scăpați cu răni minore. Unul dintre șoferi a fost scos cu greu din cabină.

Autostrada A12 în direcția Berlin a fost închisă câteva ore. Potrivit poliției, accidentul s-a produs în apropiere de Fürstenwalde / Spree (Oder-Spree) între joncțiunea Müllrose și Briesen.

Un șofer a murit, cel care a provocat accidentul.

Trei dintre cele cinci semiremorci implicate au trebuit să fie tractate. Potrivit unei estimări inițiale, pagubele se ridică la aproximativ 450.000 de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *