VIDEO Accident cu trei camioane pe o autostradă din Polonia, după ce unul din şoferi a avut ideea neinspirată de a opri pe una din benzi

Un accident grav, cu trei camioane, s-a produs acum câteva zile pe autostrada S19 din apropiere de Lublin, Polonia, după ce unul din şoferi a avut ideea neinspirată de a opri direct pe una din benzile de circulaţie.

Totul s-a produs în apropierea unei ieşiri, pe care şoferul care a oprit pare să o fi ratat, sau cel puţin să nu fi fost sigur de asta. Acesta a oprit pe autostradă, punând luminile de avarie, însă un alt şofer de camion care venea în spate în mod clar nu privea la traficul din faţă, observând camionul staţionat pe banda sa abia cu câţiva metri înainte de impact, după cum se poate vedea prin luminile stopurilor. Acesta a lovit din plin camionul din faţa sa. Iar un alt treilea camion, care circula aproape, a reacţionat imediat ce impactul din faţa sa a fost vizibil, şi a încercat să-l evite, lovind în cele din urmă camion cu colţul dreapta al cabinei sale.
Din fericire, chiar dacă mai ales primul impact a fost unul sever, şoferul din al doilea camion a supravieţuit, fiind preluat de medici şi transportat la spital. Ceilalţi doi şoferi au scăpat nevătămaţi şi n-au avut nevoie de ajutor medical. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *