Accident cu trei mașini pe o stradă din Cluj-Napoca. Un BMW al Poliției Rutiere s-a făcut praf

Accident cu trei mașini pe o stradă din Cluj-Napoca. Un BMW al Poliției Rutiere s-a făcut praf după ce a încercat să evite impactul cu o mașină, dar s-a lovit de alta.

Accident cu trei mașini pe o stradă din Cluj-Napoca. Un BMW al Poliției Rutiere s-a făcut praf după ce a încercat să evite impactul cu o mașină, dar s-a lovit de alta. Potrivit martorilor, mașina Poliției Rutiere Cluj, un BMW performant, achiziționat recent de ministrul Bode, a încercat să evite un autoturism Skoda.

Accident cu trei mașini pe o stradă din Cluj-Napoca

Șoferul autoturismului Skoda ar fi încercat să schimbe banda de mers fără să se asigure, astfel că polițiștii au virat și ei brusc, direct într-o mașină Dacia, care circula regulamentar. Accidentul s-a produs la ora 7 dimineața pe o stradă din cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca.

”La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 07.00, pe strada Theodor Mihali din Cluj Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, în care au fost implicate 4 autovehicule, dintre care o autospecială de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2”, a transmis ISU Cluj.

Polițiștii au stabilit că nimeni dintre șoferii implicați în accident nu consumaseră alcool sau droguri. Se pare că cei doi polițiști aflați în BMW au fost răniți, fiind nevoie de intervenția ambulanței SMURD. Polițiștii vor încerca să afle acum mai multe detalii referitoare la acest accident.

”Autospeciala de poliție se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, efectuând un viraj la stânga. Astfel, în urma acestei manevre, autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *