Accident cumplit pe A1! Mașinile s-au transformat în mormane de fiare. Șoferii nu au avut nicio șansă

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Autostrada București-Pitești. Patru vehicule sunt implicate în coliziune. Din impact, două mașini au fost strivite, iar șoferii sunt prinși în interior. Pompierii intervin pentru descarcerare și a fost solicitat un elicopter SMURD care va ateriza de urgență pe autostradă.

Coliziunea s-a produs pe A1 București-Pitești, la km 17, pe sensul de mers către capitală. Sunt implicate două autotrenuri și două autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU BIF cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD. Cele două autoturisme au fost prinse între ansamblurile auto.

Din nefericire, pentru conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic, aceștia prezentând leziuni incompatibile cu viața. Ambii șoferi prinși între fiarele contorsionate au decedat la fața locului.

Ulterior a mai fost identificat un autoturism implicat, care a fost ușor avariat. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.