Accident ireal la Iași! O șoferiță a pierdut controlul volanului, a zburat printr-o stație Peco și s-a oprit într-o casă. Momentul a fost filmat – VIDEO

Accident ireal la Iași. O mașină condusă de o șoferiță din Republica Moldova a trecut printr-o stație Peco și s-a oprit într-o casă. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Accident ireal la Iași! A avut loc în comuna Răducăneni, din județul Iași, după ce șoferița a pierdut controlul direcției de mers.

„La data de 26.11.2023, în jurul orei 14.10, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Răducăneni, pe DN 28 s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, din Republica Moldova, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers a autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabila, intrând in gardul unei locuite și in curtea acesteia, unde a provocat mai multe distrugeri. Conducătoarea auto nu consumase băuturi alcoolice. Aceasta a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași, potrivit BZI.

Femeia aflată la volan nu avea viteza potrivită și a trecut milimetric pe lângă pompele de alimentare de la o stație Peco. Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă. Apoi, a intrat cu mașina într-o casă. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii.

Video AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *