Acesta este noul Taliant! O Dacia Logan cu siglă Renault, lansată recent în Turcia.

Renault a lansat noul Taliant pe piața din Turcia. Sedanul de segment B înlocuiește vechiul Symbol și este, de fapt, o Dacia Logan cu sigla constructorului francez.

Dacia a lansat cea de-a treia generație Logan în toamna anului trecut. Primele exemplare au început să apară deja pe străzi, dar în anumite țări modelul de clasă compactă va fi vândut, ca și până acum, sub sigla Renault.

Pentru piața din Turcia, producătorul din Hexagon tocmai a lansat noul Taliant, o Dacia Logan cu siglă Renault care înlocuiește vechiul Symbol.

Din punct de vedere al designului exterior, noul Taliant arată aproape la fel ca și sedanul constructorului de la Mioveni, cu excepția farurilor și stopurilor, care au o formă mai apropiată de cele ale modelelor Renault. Grila a fost de asemenea revizuită, iar jantele bicolore completează pachetul.

Renault nu a publicat imagini cu habitaclul, dar acesta nu va fi foarte diferit de cel al Loganului. Spațiul interior generos se va regăsi printre avantajele sale.

Motorizările ar putea fi preluate, la rândul lor, de la Logan. Asta înseamnă unități pe benzină (și o versiune cu GPL), cu trei cilindri, care dezvoltă maxim 100 de cai putere.

Acestea pot fi alăturate fie unei transmisii manuale cu șase trepte, fie uneia automate CVT.

Renault Taliant este așteptat să debuteze pe piața din Turcia la mijlocul acestui an.

via Renault

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *