Adi de la Vâlcea a prevestit moartea lui Petrică Cercel. Ce a postat artistul

Moartea lui Petrică Cercel a șocat o țară întreagă. Celebrul manelist a plecat din această lume mult prea devreme, din cauza nemiloasei boli a momentului, care a ucis o mulțime de oameni. Nici marele artist nu a scăpat, deși a luptat pentru viața lui. Familia, prietenii și fanii îl plâng, iar unii chiar i-au prevestit moartea.

Adi de la Vâlcea a presimțit că Petrică va muri

Petrică Cercel se afla în stare gravă la spital, după ce s-a îmbolnăvit. Inițial, artistul nu s-a simțit mult prea rău, crezând că este vorba despre o răceală, dar a decis să meargă la spital. Manelistul a aflat acolo că a contractat și el boala momentului și lucrurile s-au agravat rapid.

A fost intubat, a început să se simtă tot mai rău și medicii erau rezervați. Nu îi dădeau multe șanse de viață, dar familia era optimistă. Își doreau cu toții să trăiască și le-au cerut oamenilor din întreaga țară să se roage pentru el, sperând că se va produce o minune și situația se va schimba.

Nici prietenii nu au fost nepăsători. Adi de la Vâlcea a postat și el un mesaj important pe rețelele de socializare. Artistul le-a cerut tuturor să se roage pentru manelistul care se simțea tot mai rău, în speranța că Dumnezeu va auzi rugăciunea fanilor și va face ceva pentru regretatul artist.

Colegul si prietenul meu Petrica Cercel,este infectat cu Covid19 si este in stare grava la ATI,viata lui depinde doar de bunul Dumnezeu,haideti sa ne rugam cu totii pt el,este un om extraordinar de bun,cu cat ne rugam mai multi ,cu atat Domnul ne va auzii.Va rog din inima


Petrică Cercel nu a mai rezistat și astăzi a murit. Organismul lui a cedat după zile întregi de chin, în care a stat la aparate, în timp ce familia căuta soluții peste tot. Deși a avut parte de cele mai bune îngrijri și medicii au făcut pentru el tot ce era nevoie, se pare că boala a fost mai puternică și l-a răpus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *