Am mai vazut soferite de TIR frumoase, dar ea le intrece pe toate! Cine este Malina, desemnata „cea mai sexy soferita de TIR” din Romania

O tanara din Botosani a fost desemnata ca fiind cea mai sexy soferita de TIR din Romania. Malina Elena Ghileschi are doar 22 de ani, iar in anul 2019 a terminat scola de soferi pentru categoriile C si E.

O pagina de Facebook dedicata soferilor profesionisti din Romania (Ilie Matei- ”Omul Șoselelor”) a organizat un concurs de… frumusete. Malina Elena Ghileschi, tanara castigatoare, a adunat peste 3.500 de voturi.

Este logodita cu un sofer de TIR

Malina spune ca nu se vede facand altceva, iar logodnicul ei este, de asemenea, sofer de TIR.

“De mica am fost pasionata de masini si de tot ceea ce tine de sofat. Lucrez singura pe camion de 10 luni si nu ma vad facand altceva in viitor. Pentru ca am o pasiune aparte pentru masinile de mare tonaj, am reusit tot ce mi-am propus. In prezent, stapanesc volanul cu multa precizie si sper sa am parte de multi kilometri fara evenimente neplacute! Doresc tuturor soferilor mult noroc, drumuri bune si line!”, a spus Malina, potrivit Libertatea.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.