Amazon caută șoferi români! £130/zi și pană la £2.800/luna

Amazon vine cu o oferta de munca imbatabila pentru romanii din regat.Pana la 2.800lire pe luna, pentru soferii delivery, ale caror job-uri sunt in pericol in contextul actual.

Romanii din regat se reprofileaza ca soferi la Amazon, pe perioada crizei din regat:Amazon caută șoferi romani din Marea Britanie. Salariile pot ajunge până la 2.800 de lire

Avand in vedere situatia actuala, in care o mare majoritate a romanilor din regat lucreaza ca self-employment, in domenii care in momentul actual sunt „inghetate”, acestia incearca sa faca pasul spre alte oportunitati posibile de a isi sustine viata in Marea Britanie, si a nu sta la mana britanicilor, si a ajutorului oferit de statul britanic

Pentru cei mai multi romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie, gigantul Amazon cel al caror vanzari au fost chiar favorizate de lockdown,vine in intampinarea celor a caror joburi sunt puse sub semnul intrebarii.

Ofera joburi ca sofer-delivery, cu plata de pana la 130 lire pe zi, si plata saptamanal.

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, caută șoferi romani in Marea Britanie.Salariile pornesc 130lire/zi  si ajung pana la 2.800 de lire/luna.Plata se face saptamanal.

Pentru cei care vor fi angajați se plătește transportul până în Marea Britanie și vor avea cazare asigurată. De asemenea, în anunțul de recrutare sunt menționate servicii de training.

La cerințe sunt trecute permisul auto categoria B și disponibilitatea imediată.

Ceea ce este interesant, este ca in regat, flota de sori de van-uri in care soferii sunt femei,incepe sa ingroase randurile companiei.”Atat timp cat au carnet, e o munc apentru toata lumea,nu discriminam.Ba mai mult,avem foarte multe soferite care isi fac treaba la fel ca barbatii”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *