Amendă colosală pentru un șofer din Buzău. Cu ce viteză a fost prins de radarul Poliției

Un șofer din Buzău a luat o amendă usturătoare, după un gest extrem de necugetat, care a pus în pericol atât pe el, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Amendă colosală pentru un șofer din Buzău
Un șofer din Buzău i-a lăsat mască pe polițiștii care l-au înregistrat cu aparatul radar. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce număr a apărut pe radar, când șoferul inconștient a trecut pe lângă ei.

În timp ce se afla pe Drumul European E85, un șofer din Buzău a gonit cu peste 200 de km/h. Aparatul radar a înregistrat această valoare, iar polițiștii l-au amendat cu suma de aproape 3.000 de lei.

Tânărul are 27 de ani și este din Râmnicu Sărat, județul Buzău. În timp ce se afla pe Drumul European E85, unde viteza maximă era de 100 de km/h, el a gonit cu 202 km/h, lăsându-i mască pe polițiștii care i-au înregistrat viteza.

Șoferul a declarat că nu și-a dat seama că ajunsese să circule cu 202 km/h, pentru că mașina este una puternică, așa că, pur și simplu, nu a realizat, le-a spus el polițiștilor.

Oamenii legii l-au amendat cu o sumă de 2.900 de lei și reținerea permisului de conducere pe o perioadă de trei luni.

Un bucureștean, prins cu 219 km/h în Buzău
Nu este primul caz de acest fel. În urmă cu câteva luni, un bărbat din București a fost prins de polițiștii din Buzău în timp ce mergea cu o viteză de 219 km/h.

El avea o mașină cu 400 de cai putere, mai exact un Porsche 911 Turbo. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, circula pe DN2E85, în afara localității Costești.

Și el le-a spus polițiștilor că nu și-a dat seamă când a ajuns la această viteză.

El a fost amendat și i-a fost reținut permisul pentru o perioadă de 90 de zile. Este cea mai mare viteză înregistrată în 2021 în Buzău.

În plus, în urmă cu doar o lună, un bărbat de 34 de ani a fost prins în Buzău în timp ce conducea cu 202 kilometri pe oră în afara localității Racovițeni, pe drumul European 85.

El a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, însă a fost prins, mai târziu, într-o parcare din apropierea municipiului Buzău.

El circulat cu un Corvette cu 202 km/h în zona Crucea Comișoaiei. Se pare că bărbatul nu era la primul incident de acest fel. El fiind în lunile anterioare sancțonat de câte două ori, cu puncte amendă și 6 puncte penalizare pentru aceeași abatere.

De data aceasta, el a fost amendat cu 9 puncte amendă și i s-a reținut permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.