Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea!

Doi polițiști au devenit protagoniștii unui episod mai puțin obișnuit, care a ajuns să fie dezvăluit și de mass-media. O agentă din Regat a fost surprinsă în timp ce făcea amor în mașina de poliție cu un ofițer cu 31 de ani mai în vârstă decât ea.

Se întâmplă și la „case mai mari”. Un caz neobișnuit a fost consemnat în Marea Britanie, chiar în fața unei secții de poliție.

Cazul s-a petrecut în fața unei secții de poliție, iar cei care au sesizat au fost chiar unii dintre cei care sunt angajați ai aceleași instituții.

Polițista, în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă în timp ce făcea un act sexual oral cu un coleg al ei, în vârstă de 59 de ani, într-o mașină de poliție, aflată la o secție din Wales. Amândoi erau îmbrăcați în uniforme.

Femeia, care și-a dat demisia din poliție, a recunoscut că a mai avut un comportament nepotrivit cât timp era de serviciu alături de colegul ei. Cei doi ar fi format un cuplu.

Inițial, polițistul a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu colega lui în timpul serviciului. Ulterior, a recunoscut tot.

Ancheta în cazul lor se află în desfășurare, în timp ce polițistul implicat susține că vrea să își salveze cariera.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *