ANGAJĂRI la firma lui UMBRĂRESCU. Salariile sunt TOP!

Grupul UMB, deținut de omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu și din care fac parte Spedition UMB, Tehnostrade și SA & PE Construct, având contracte în derulare pentru peste 400 de kilometri de șosea de mare viteză, are nevoie permanent de oameni. Se fac angajări în funcție de pregătire.

CV-urile se pot transmite pe adresa de e-mail: drumuriumb@umbgrup.ro.

Cu o avere estimată la 900 milioane de lei în anul 2022 de către revista Forbes România, omul de afaceri Dorinel Umbrărescu este cel mai mare constructor din România și cel mai rapid din ultimii ani – practic, singurii în care s-au construit autostrăzi în ritm normal.

Umbrărescu este cunoscut în piața constructorilor drept un antreprenor care atrage cu oferte financiare consistente specialiști de top și este extrem de loial angajaților. Spre exemplu, angajații săi nu lucrează niciodată în timpul sărbătorilor religioase, iar uneori îi transportă acasă cu avioane charter de pe șantierele aflate la mare distanță.

Umbrărescu se deosebește de alți competitori autohtoni prin investițiile făcute în parcul de utilaje, investiții care i-au permis să poată opera concomitent mari șantiere în toată țara.

Citește în continuare pe unupetrotus.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *