Asociatia Pro Infrastructura despre Umbrarescu : Antreprenorul general a impresionat tot anul cu mobilizarea pe acest segment din Autostrada Transilvania

Mai multe filme au fost postate zilele acestea de pe santierele UMB din Autostrada Transilvania (A3) – cu segmentul Nadaselu – Poarta Salajului ( 42 km ). UMB a lucrat in ture, inclusiv noaptea, reusind sa progreseze foarte mult.

Am folosit videoclipurile pe care le-am filmat de-a lungul anului pe șantierele UMB, între Nădășelu-Zimbor și Zimbor-Poarta Sălajului pentru a puncta momente importante din construcția unei autostrăzi ajunse la 21% progres (pe Nădășelu – Zimbor – n.r.)”, scrie Cristian Marius Man, pasionatul de infrastructură.

Unul dintre cele mai cunoscute ONG-uri din tara, in domeniul infrastructurii, Asociatia Pro Infrastructura a precizat ca UMB a impresionat in acest an :„Povestea vă este prezentată de Cristian Man, un membru al comunității noastre, într-un montaj cu imagini aeriene din februarie până în decembrie 2021 surprinzând la muncă actorii principali: cei de la UMB. Antreprenorul general a impresionat tot anul cu mobilizarea pe acest segment din #AutostradaTransilvania.Vă invităm să urmăriți clipul video și explicațiile din el. Este un exemplu pozitiv de viteză de execuție pe care am vrea să îl vedem pe toate șantierele din țară.” a precizat Asociatia Pro Infrastructura.

sursa: bacau.net

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *