ATENȚIE ROMÂNI!!! Aceasta este vama prin care se intra cel mai ușor în România

Exită o vamă la granită cu Ungaria unde timpul de așteptare este de sub o oră, sau cel puțin așa se arată în datele oficiale prezentate de poliția de frontieră. Și nici nu este foarte departe de județul Satu Mare.

Este vorba despre vama Salonta unde timpul de asteptare este de 50 de minute. Așadar, decât să stai opt ore în Vama Petea, mai bine treci într-o oră vama pe la Salonta și îți continui drumul.

De departe, cea mai aglomerată este Vama Petea. Astfel, potrivit datelor Oficiale, la Petea, iumde sunt deschise șase artere și o arteră mobilă, se stă la rând 360 minute. Practic la Petea se stă șase ore ore la rând.

Dar aceasta este varianta oficială. Real, însă, se stă la coadă peste 8 ore.

La Urziceni se stă 240 de minute. La Valea lui Mihai se stă 180 de minute, la Săcuieni, 180 de minute, la Borș se stă 100 de minute, la Borș II se stă 100 de minute, la Salonta se stă 50 de minute, la Vărșand – 180 de minute, la Turnu 240 de minute, la Nădlac I și II să stă 420 de minute și la Cenad 120 de minute.

Acestea sun doar cifrele oficiale. În realitate, se mai poate adăuga câte 30-60 de minute la aceste cifre.

Acest lucru se datorează triajului epidemiologic pe care îl fac autoritățile române. Pe lângă acestea, mai trebuie să înțeleagă și faptul că mulți dintre cei care vor să intre în urmă atunci când să facă să prevadă legal când intra în România.

Sursa:www.gazetadenord-vest.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *