Au bagat Coca-Cola si ulei de gatit intr-un motor de Dacia 1310. Ce a urmat intrece orice imaginatie

Mai multi romani din Satu Mare au dorit sa vada durata de functionare a unui motor de Dacia 1310 daca ii inlocuiesc uleiul de motor cu unul de gatit. Numai ca totul nu s-a derulat asa cum si-au inchipuit ei.

Un filmulet de pe YouTube s-a viralizat in urma cu doar cateva zile, dupa ce mai multi romani s-au filmat in timp ce pun in practica un experiment inedit.

Tinerii, originari din Satu Mare, au dorit sa vada cat de mult functioneaza un motor de Dacia 1310 daca ii inlocuiesc uleiul clasic de motor cu unul de gatit.

Numai ca motorul a functionat perfect, contrar asteptarilor lor. Mai mult, nemaiavand rabdare, tinerii au inceput sa introduca pamant si pietre in interiorul motorului, dar nici in acest fel nu au reusit sa-l opreasca.

La un momendat, cel care filma a avut ideea sa introduca Coca-Cola in motor, dar chiar si asa motorul batranei masini s-a dovedit a fi indestructibil.

Cireasa de pe tort a fost momentul in care tinerii au umplut motorul cu apa, iar in acest fel au reusit sa-l opreasca. Dupa doar cateva minute, cand au incercat sa vada daca mai functioneaza, motorul a pornit si s-au lasat pagubasi.

Dacia 1310 s-a dovedit a fi un tanc in adevaratul sens al cuvantului. Vezi video mai jos:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.