Aventură pentru doi tineri. Au condus 30 de km pe un drum cu hârtoape, cu poliția pe urme!

Aventură ca în filme pentru doi tineri din Rebrișoara, surprinși în trafic în localitatea Reebrrișoara, într-un autoturism care se deplasa cu viteză excesivă. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a încercat să se facă nevăzut. Acesta a luat-o pe un drum comunal, inclusiv pe un tronson accidentat, și a condus 30 de km cu poliția pe urme. În final, polițiștii au ajuns din urmă mașina de teren și i-au condus la secție pe cei doi tineri.

Ieri, 13 decembrie, în jurul orei 13.00, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Năsăud a urmărit și blocat în trafic un autoturism de teren al cărui șofer a pus în pericol siguranța cetățenilor.

Autoturismul rula cu viteză excesivă, fiind observat de polițiștii care desfășurau activități preventive și de monitorizarea a traficului rutier, în localitatea Rebrișoara, la intersecția cu Drumului Național 17D, cu Drumul Județean 172B. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat continuându-și deplasarea.

Polițiștii l-au urmărit aproximativ 3km pe drumul național 17D, după care, în încercarea de a scăpa, autoturismul a virat dreapta, continuându-și deplasarea pe drumul comunal Gersa, inclusiv pe drum accidentat, încă 30km.

La limita cu localitatea Coșbuc, în locul denumit popular ”Dealul Hordoului”, au fost blocați, imobilizați și conduși la sediul Poliției Orașului Năsăud doi tineri din Rebrișoara. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul are autorizația de circulație provizorie expirată din decembrie 2019.

Conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere, eliberat de aproximativ o lună, i-a fost reținut. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.