Șoferul inconștient din Baia Mare, care a spulberat doi tineri în stația de autobuz, a fost eliberat. De ce au luat judecătorii această decizie

Șoferul de 20 de ani, care a spulberat doi tineri care se aflau într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost reținut pentru 24 de ore, și eliberat după audierile din fața judecătorilor. Tânărul de bani gata din Maramureș a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în cuplul aflat pe bancă. El este acum acuzat de vătămare corporală, însă una dintre victime a murit noaptea trecută la spital. Magistrații au decis că vitezomanul nu reprezintă un pericol public.

Vitezomanul de 20 de ani din Baia Mare a fost eliberat de judecători, după ce aceștia au ajuns la concluzia că tânărul nu este un pericol public pentru societate și poate rămâne în libertate până la soluționarea anchetei și la judecarea recursului. Culmea, tot astăzi a murit și Denisa, tânăra de 21 de ani pe care șoferul a spulberat-o în timp ce fata aștepta autobuzul alături de soțul său. Ea a intrat în stop cardio respirator noaptea trecută, după ce, timp de mai multe zile, a fost în comă. Medicii au încercat să îi salveze viața amputându-i un picior, dar în zadar, corpul ei a cedat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *