„Bărbaţii amuţesc atunci când văd cum conduc”. Loredana, o tânără româncă, a devenit şoferiţă de TIR în Marea Britanie

Loredana Zainea, o tânără româncă, în vârstă de 28 de ani, a devenit şoferiţă de TIR în Marea Britanie, călcând pe urmele bunicului său.

Loredana a povestit într-un interviu pentru o publicaţie din Marea Britanie că încă există şoferi de TIR care o judecă şi spun despre ea că nu poate conduce la fel de bine ca un bărbat, însă mulţi dintre cei care comentează amuţesc atunci când văd cum conduce.

„Deși îmi fac meseria cu responsabilitate, există șoferi de camion bărbați care mă judecă pentru felul în care arăt și pentru faptul că sunt femeie. Sunt oameni care spun că nu voi putea parca camionul în mod corespunzător sau că nu pot face treaba la fel de bine ca un bărbat.

Când urc în cabină și încep să conduc, ei văd imediat de ce anume sunt în stare și își schimbă rapid părerea despre mine. Dar nu ar trebui să fiu nevoită să-mi demonstrez abilitățile, pentru a nu fi judecată pentru slujba mea”, a declarat Loredana pentru Daily Star.

Tânăra româncă a explicat şi cum a început să aibă o pasiune pentru camioane: „Bunicul meu a fost șofer de TIR în România și el este inspirația mea. Mi-am petrecut cea mai mare parte a copilăriei alături de el”, a povestit Loredana.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *