Bilanțul unui șofer după ce a parcurs 120.000 de kilometri cu Dacia Spring. Răspunsul șocant primit la revizii despre sănătatea bateriei

Dacia Spring este una dintre cele mai populare mașini electrice din România datorită prețului mic de achiziție. Mulți dintre cei care conduc mașina se declară mulțumiți de economiile pe care le fac, în timp ce alții se plâng de diferite probleme pe care le descoperă.

Un șofer a anunțat într-o postare pe Facebook că a parcurs 120.000 de kilometri cu autoturismul electric de la Dacia într-un an și jumătate.

„Bună ziua, dragi posesori de Dacia Spring, ieri eu am reușit să ating borna de 120.000 de km într-un an și jumătate, mă declar extraordinar de mulțumit de mașinuță foarte fiabilă până în momentul de față, acum rămâne de văzut până la cât o să reziste bateria, drumuri bune la toată lumea”, a scris acesta pe grupul Dacia Spring România.

 

„Deci ai făcut aproximativ 300 de kilometri pe zi”

În comentarii, unii l-au felicitat, alții au cerut detalii.

„Deci ai facut aproximativ 300 km pe zi? Cum ai încărcat-o? Bănuiesc că nu acasă… Iarna ai încărcat-o de 2 ori pe zi?”

Citește mai mult aici –>  Bilanțul unui șofer după ce a parcurs 120.000 de kilometri cu Dacia Spring. Răspunsul șocant primit la revizii despre sănătatea bateriei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *