Carnagiu pe șosele. Accident mortal, soldat și cu multe persoane rănite

În ultima perioadă au avut loc mai multe accidente grave la noi în țară. O mulțime de oameni nevinovați și-au pierdut viața în cele mai cumplite moduri și se pare că tragediile continuă să aibă loc pe drumurile din România. Un accident extrem de grav a avut loc în Caransebeș, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Accident grav în Caransebeș

Carnagiul continuă pe șoselele din România. Un accident grav s-a produs sâmbătă dimineață, pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeș, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Mai exact, microbuz în care se aflau 7 pasageri bulgari s-a ciocnit cu un TIR. Impactul a fost fatal pentru una dintre persoanele aflate în mașină, în timp ce alți patru pasageri au fost duși la spital. , conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

Conform primelor informații, primele cercetări arată că șoferul microbuzului ar fi cel vinovat. Poliția a declarat că microbuzul a intrat în coliziune față spate cu semiremorca unui TIR. Ambele vehicule erau înmatriculate în Bulgaria și circulau în direcția Caransebeș Lugoj.

Șoferii au fost testați cu alcooltestul

În urma accidentului, pasagera din dreapta față a microbuzului a murit, iar alți patru pasageri au fost răniți și transportați la spital. Deși medicii au ajuns la fata locului la timp, se pare că manevrele efectuate asupra tinerei nu au fost de folos și tot ce a rămas de făcut a fost sa constate decesul.

Cei doi conducători auto, ambii cetățeni bulgari, au fost testați cu aparatul etilotest. Conform oamenilor legii, rezultatul a fost 0. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului, dar, din primele investigații, vinovatul a fost conducătorul microbuzului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.