Cât a făcut un turist cu mașina din Grecia până în România. S-a întors din vacanță în timp record: “Imposibil de scos așa timp”

Cât a făcut un turist cu mașina din Grecia până în România. Acesta a făcut foarte puțin până acasă și unii nici nu l-au crezut!

Cât a făcut un turist cu mașina din Grecia până în România. Acesta s-a întors din vacanță în timp record. Unii chiar nu au crezut!

Cât a făcut un turist cu mașina din Grecia până în România

Pe mulți turiști poate îi sperie drumul greu până în Grecia. Dar nu și pe acest român, care a mărturisit că a făcut un timp record!

Bărbatul a povestit că în opt ore a reușit să parcurgă tot drumul dintre Kalithea și București. Sunt 770 de kilometri de mers, dar turistul român spune că a făcut așa puțin pentru că nu a stat la vamă.

Și în Grecia și în România vamele au fost libere și doar câteva mașini. Așa că turistul care și-a petrecut vacanța în Grecia a putut să plece repede spre casă.

De altfel, acesta a spus și care a fost cea mai grea parte a drumului lor: Plevna, oraș din Bulgaria, unde erau coloane în spatele camioanelor.

“Azi, la 07:30 am plecat din Kalithea, Halkidiki, iar după 8 ore, la 15:30 am parcat în București, acasă. E pentru prima dată când nu am stat în vama, deloc.

La Promachonas/Kulata am fost mașina a doua, iar la Ruse/Giurgiu am avut 3 mașini în față. Singurul segment de drum mai dificil a fost în zona Plevna, se făceau coloane în spatele camioanelor. Drumuri bune tuturor!”, a scris acesta pe grupul Vacanțe în Grecia: info utile.

Reacțiile oamenilor la acest timp record

Unii nici măcar nu l-au crezut pe turistul care a făcut foarte puțin timp cu mașina din Grecia până acasă. Unii chiar au scris că este imposibil ca turistul să fi făcut doar atât pe drum.

Singura explicație ar fi că bărbatul conduce foarte repede și periculos, „genul kamikaze”.

“Imposibil de scos așa timp! Probabil ești genul kamikaze.”, a scris cineva drept răspuns.

Alți turiști din Grecia spuneau că înțeleg acest timp pentru că și ei au făcut puțin: “Eu vă cred, că nu prea văd de ce ați minți. Și noi de la Craiova anul trecut am făcut până Moudania 7h jumate. Am oprit, ce-i drept, o singură dată.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *