Cât câștigă un român ca șofer de Uber în Spania. „Vreau să vă spun să vă gândiți de două ori”. Bărbatul a devenit viral pe TikTok

Un român plecat la muncă în Spania a devenit cunoscut pe TikTok prin prisma videoclipurilor pe care le realizează în Peninsula Iberică. Tânrul le transmite mesaje conaționalilor și le spune că este mulțumit cu privire la banii pe care îi câștigă acolo.

Românul a povestit cât a câtigat în 6 zile ca șofer pe Uber. Bărbatul a mărturisit că a primit 450 de euro, precizând că este foarte mulțumit, potrivit stiridiaspora.ro.

„Hai să vă număr banii pe care i-am câștigat în Spania într-o săptămână de luni până sâmbătă la ora unu după amiaza. Deci aceștia sunt banii făcuți în șase zile și înmulțiți voi cu patru: 450 înmulțit cu 4 vine 1800 de euro. Pentru cei care spun că în Spania nu se câștigă bani vreau să vă spun să vă gândiți de două ori. Gândiți-vă că banii ăștia sunt banii mei curați. Poate că am cheltuit undeva la 30 de euro pe motorină, dar mai mult nu am cheltuit. Banii ăștia îmi rămân mie curați”, a spus tânărul român pe TikTok.

Românul a precizat că lunar ajunge să câștige în spania 1800 de euro.

Cei care au privit videoclipul au avut părerile împărțite: în timp ce unii i-au urat succes în continuare, alții i-au precizat că în alte țări se poate câștiga și mai bine.

„Depinde câtă chirie plătești, chiria este problema”/ „1800 Euro -30 pe săptămâna (120€) motorină =1680 mâncare 200€=1480 undeva la 6000 lei, banii ăștia îi iei în țară pe șantier dacă ești meseriaș.” / „900 de euro în 5 zile, Belgia, hai noroc! / „Și taxe la stat mai plătim și noi sau nu avem nevoie de pensie la bătrânețe?” / „Eu 2800 de euro pe lună în România, la o firma de IT!”, „Banii ăștia îi câștig in țară, vin acasă, mănânc o mâncare caldă, imi văd familia, etc.. nu sclavagism prin alte țări….”, sunt câteva dintre comentariile primite de român.

Românul susține că este de mult timp în Spania și că este mulțumit de condițiile de acolo.

„Nici în Spania nu curg bani din cer, dar calitatea ta de viață, calitatea ta de sănătate e mult mai bună decât în altă parte. România e prea săracă, Germania e prea avară. Mai presus de bani suntem noi cei care îi facem. Mergeți după fericirea voastră și după binele vostru. Banii sunt secundari”, a mai spus românul într-un alt videoclip. Forin este urmărit pe TikTok de peste 170 de mii de oameni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *