Câți bani vrea familia Raisei de la polițistul care a ucis-o pe fată pe trecere

Raisa, adolescenta de 11 ani călcată pe trecerea de pietoni de un polițist din București, a fost înmormântată. Familia fetei vrea să-l dea în judecată pe vinovat, în cadrul ununi proces civil, și să-i ceară despăgubiri de 6 milioane de euro.

Polițistul care a accidentat mortal o adolescentă și a provocat rănirea colegei ei riscă o pedeapsă aspră. În afara procesului penal, familia Raisei se va constitui parte civilă și va cere în instanță despăguiri de 6 milioane de euro, plafonul maxim în acest caz.

Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a explicat că cererea va fi înaintată Parchetului, care o va preda instanței. 

Urmează ca cererea să fie înaintată Parchetului pentru o despăgubire de 6 milioane de euro, în cazul Raisei. Zilele următoare se va întâmpla”, a confirmat avocatul familiei.

Totodată, familia fetei care s-a ales cu răni în urma impactului intenționează să solicite despăgubiri de un milion de euro, pentru fracturi și trauma trăită.

Polițistul incriminat va fi audiat din nou

Polițistul Constantin P. este cercetat în stare de control judiciar și are obligația de a se prezenta la poliție de fiecare dată când este chemat. El va fi audiat din nou, joi dimineață, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru a da mai multe detalii despre accident.

Surse apropiate anchetei, citate de Știrile PRO TV, susțin că polițistul butona telefonul cu câteva secunde înainte de a le lovi pe fete pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe bulevardul Laminorului din Capitală, aproape de Secția 5 Poliție, la 13 ianuarie 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *