Ce a găsit o șoferiță în parbriz. A rămas fără cuvinte!

Ce a găsit o șoferiță în parbriz. A rămas fără cuvinte când a văzut ce i-a lăsat un alt șofer. A împărtășit momentul pe un grup de Facebook pentru a arăta cât este de simplu să faci pe cineva să zâmbească.

Femeia și-a lăsat mașina parcată, iar atunci când s-a întors a găsit-o plină de noroi pe o parte, dar și un bilet în parbriz. Nu se aștepta însă la asta.

Ce a găsit o șoferiță în parbriz

Șoferița a găsit un bilet prin care cel care i-a murdărit mașina își cerea scuze, dar ți 30 de lei pe care aceasta să-i folosească pentru o spăla.

“Îmi pare rău. Nu am vrut să vă murdăresc mașina. Aveți 30 de lei în plic pentru spălat”, scria pe mesaj. În plic a găsit într-adevăr banii promiși.

Impresionată de gestul celui care a făcut asta, femeia a fotografiat biletul, dar și mașina murdară, și le-a publicat pe grupul de Facebook Info Trafic Live.

Reacțiile oamenilor pe Facebook

Postarea femeii a strâns sute de comentarii, fiind distribuită de zeci de ori. Comentariile au fost însă împărțite. Mulți au fost impresionați de gestul celui care a făcut asta, mai ales că nu puține sunt cazurile când îți găsești mașina lovită în parcare, fără un număr de telefon: “Frumos…așa da!”,  “Alții îți lovesc mașina în parcare și dispar ca nesimțiții. Frumos gest”. 

Alții nu au crezut că postarea este reală și au început să facă glume la adresa șoferiței: “Unde o parchezi, o aduc și pe a mea…”, “Cred ca aveti un admirator :)))”, “Vrăjeală”. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *