Ce a pățit un șofer român după ce și-a parcat Dacia Spring lângă un Porsche: “Nu a mai funcționat deloc, nici la mine, nici la el”

Un conducător auto a fost uluit să constate că după ce şi-a parcat autoturismul Dacia Spring lângă un Porsche nu a mai putut să-l închidă din telecomandă.

Un posesor de Dacia Spring a povestit o păţanie mai puţin obişnuită, acesta neputând să-şi încuie maşina din telecomandă, după ce a parcat lângă un Porsche. Culmea e că în acelaşi timp şi proprietarul limuzinei de lux a avut probleme similare.

Telecomenzile s-au blocat din cauza bruiajului

Povestea şoferului, împărtăşită pe un grup de Facebook, se vrea şi un avertisment pentru alţi şoferi, care ar trebui să fie foarte atenţi după ce îşi parchează maşinile şi pleacă să îşi rezolve treburile.

“O lucru ciudat ce l-am patit: La un moment dat era parcat langa mine un Porsche de genu asta, respectiv cand am vrut sa inchid masina din cheie (iar tipul cu Porsche a inchis masina relativ in acelasi timp), nu a mai functionat deloc.

Nici la mine nici la el, ambele chei nu mai raspundeau la comenzi. Cumva s-au intercalat acele unde. Doar dupa ce unul din noi s-a indepartat, si-au revenit”, a scris şoferul de Dacia Spring.

Postaerea a stârnit zeci de comentarii, unele la obiect, altele menite să facă haz de necaz, precum cea a unui internaut care a scris: “Ai prins lotul de spring cu apucaturi de Porsche. Eu il am pe ala cu apucaturi de Dacia 1300”.

Pe de altă parte, un alt membru al grupului de Facebook Dacia Spring a explicat că este ceva normal ca unde să interfereze când telecomenzile sunt acţionate în acelaşi timp, ba chiar este o metodă prin care hoții îi păcălesc pe șoferii neatenți.

“Hoţii ţin apăsat continuu butonul de la o telecomanda auto, omul nu este atent și apăsă butonul din mers după ce a parcat, rămâne masina deschisă. Foarte multe telecomenzi interferează și nu mai acționează în situațiile astea”, a scris acesta.

De altfel, posesorii mai multor tipuri de maşini au semnalat că în anumite momente nu au reuşit să îşi încuie autoturismele din telecomandă, cel mai probabil din cauza bruiajelor din zona respectivă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *