Ce avere are Patriarhul Daniel, cel care conduce BOR! Suma uriașă pe care o ia lunar

Concret, înaltul prelat a declarat că, în toamna anului 1989, autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte pe motiv că în clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naţionale, ar avea loc o şedinţă importantă.

”Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut”, clădirea devenind sediul Patriarhiei. Afirmaţiile sale au fost făcute şi pe fondul restricţiilor decise de autorităţi cu privire la ceremoniile din acest an, în contextul pandemiei de COVID-19.

Câți bani câștigă Patriarhul Daniel, cel care conduce BOR!
De remarcat că patriarhul Daniel a fost ales în această funcție de către Colegiul Electoral Bisericesc la data de 12 septembrie 2007. Are 69 de ani și este omul numărul 1 din BOR.

Dacă ne raportăm la banii pe care îi câștigă înaltul prelat, atunci trebuie să știți că, încă de anul trecut, acesta încasează suma de 23.920 lei pe lună. Se întâmplă lucrul acesta, după ce guvernarea anterioară a decis să crească salariul minim pe economie.

În anul 2018, salariul Patriarhului Daniel era de 16.600 de lei, salariu egal cu cel al președintelui Senatului României. Acum, lucrurile s-au schimbat și Preafericitul Daniel a sărit de 200 de milioane vechi lunar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *