Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii

Incredibil ce bilețel a putut să primească în parbrizul mașinii o șoferiță din România! Femeii nu i-a venit să creadă când a văzut. Mai mult bilețelul cu „dedicația” a fost însoțit de un alt cadou special.

Nu e de mirare că în România femeile sunt adesea judecate pentru felul în care conduc. Fie că e vorba de șofat în sine, sau de parcare, românii găsesc mereu ceva de zis la adresa femeilor cu permis de conducere. Acesta este și cazul unei tinere care a primit un bilețel în parbriz. Evident, nu a fost o declarație de dragoste, dar metoda în care i-a fost lăsat în parbriz, a lăsat-o cu gura căscată pe șoferiță.

În momentul în care a vrut să se urce în mașină, femeia a avut parte de surpriza vieții ei. În parbriz, un alt participat la trafic i-a lăsat un bilet cu totul special. Mesajul a fost pe cât se poate de sincer, dar și amuzant. Ce scria pe bilețelul primit de șoferiță?

Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii. „Răutăciosul” i-a mai făcut un cadou

Mai exact, celălalt participant la trafic i-a lăsat în parbriz un bilețel cu mesajul „Ești frumoasă, dar parchezi urât”. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a oprit aici. În încercarea de a nu-i răni sentimentele șoferiței, individul i-a lăsat pe capotă și un buchet de trandafiri roșii.

Chiar dacă mesajul i-a judecat abilitățile de șofat, tânăra s-a amuzat pe seama acestui subiect și a luat cu drag buchetul de flori.

Întreaga întâmplare a fost făcută publică pe Facebook. În ciuda așteptărilor, incidentul a fost primit cu simpatie de majoritatea internauților. Se pare că aceștia au apreciat tonul pozitiv și originalitatea metodei de a atrage atenția asupra unei probleme comune în marile orașe: lipsa locurilor de parcare.

„Este o metodă amuzantă și neconvențională de a semnala o problemă, fără a crea tensiuni sau a jigni pe cineva”, a spus unul dintre internauții de pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *