Ce înseamnă, de fapt, semnul de circulație din imagine. Mulți șoferi români habar nu au

În categoria semnelor de circulație intră și cele de informare. Toți șoferii trebuie să cunoască aceste indicatoare, de la cele mai simple la cele mai puțin utilizate.

De exemplu, când mergem în concediu, vom întâlni indicatoare de informare precum +GPL, Hotel sau Motel, Restaurant, Bufet sau Cofetărie.

Unul din indicatoarele mai puțin obișnuite este cel pentru Teren pentru Camping (Tabără Turistică) (foto main). Acesta se montează în apropierea unui teren special amenajat pentru camping.

Desigur, dacă în zona există rulote, avem de-a face cu indicatorul Teren pentru Caravane (tabără turistică), care este întâlnit în apropierea unui teren special amenajat pentru staționarea autovehiculelor și rulotelor.

Indicatoare rutiere. Service auto, Zona Industrială, Punct de Informare Turistică

Mai există indicatoare precum: Loc pentru Popas, care are rolul de a informa că în apropiere se află un teren special amenajat pentru popasuri, dar și Cabană pentru Turiști.

Dacă aveți ghinionul să vi se strice mașina în drum, veți urma indicatorul de informare Service auto, pe care ar trebui să fie scris și programul de funcționare.

Alte indicatoare sunt Zona de Vânătoare, Zona de Pescuit și Centru Viticol.

Un indicator mai puțin obișnuit este cel pentru Zona Industrială și Punct de Informare Turistică.

Un alt semn de circulație le dă bătăi de cap șoferilor

Acest semn de circulație există în realitate. Nu este nici o glumă și nici o farsă. El este folosit de autorități. Într-adevăr, el nu va fi observat la marginea șoselelor din România, ci din Italia, însă e bine, ca șofer, să știi ce reprezintă.

În semnul de circulație din imagine apare o doamnă care arată foarte bine, are bustul proeminent, pantofi stiletto și o geantă.

Cei care văd pentru prima dată acest semn se gândesc dacă nu cumva trebuie să fie atenți le femeile de afaceri care pot traversa strada. Totuși, acolo unde este amplasat acest panou nu prea există clădiri de birouri, ci mai degrabă păduri sau moteluri.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *