Ce masini detine Liviu Dragnea. Cum arata automobilul cu care a facut accident Irina Tanase

Ce masini detine Liviu Dragnea? In prezent, fostul lider PSD isi executa pedeapsa in penitenciar. Inainte de aceasta condamnare insa, Dragnea se bucura de lux, dar si de masini la care multi doar viseaza.

Ce masini detine Liviu Dragnea. Cum arata automobilul cu care a facut accident Irina Tanase
Conform celor de la promotor.ro, Liviu Dragnea are trecute in declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor in 2018 doua masini. Prima este un model Skoda Superb, fabricat in 2006. Conform actelor, acest automobil a fost cumparat de fostul lider PSD.

Masini Liviu Dragnea. In aceeasi declaratie de avere, a trecut si un autoturism BMW X5, fabricat in 2009. A fost dobandit printr-un contract de donatie din partea urmasilor fratelui sau. Aceasta masina i-a purtat ghinion insa Irinei Tanase. Iubita lui Dragnea a fost implicata intr-un accident auto in timp ce se afla in ea.

”Masina mea a fost accidentata grav acum o perioada, cu Irina. Mulţumesc lui Dumnezeu ca a scapat si a fost avariata grav, este acum reparata, este inca in service. Este vorba despre masina pe care o am in declaratia de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am mostenit-o de la fratele meu”, declara Liviu Dragnea la acea vreme.

Asa arata modelul de masina in care a facut accident Irina Tanase. Sursa foto: promotor.ro
Cand vine vorba despre masini, Liviu Dragnea a avut partea lui de controverse. S-a deplasat pe litoral la bordul unui autoturism BMW Seria 7, care nu avea ITP-ul la zi. A sustinut atunci ca masina nu ii apartine, fiind proprietatea fiului sau, de fapt.

”In ceea ce priveste ITP-ul, am inteles ca nu e, fii-miu sa primeasca amenda, sa se invete minte. L-am rugat sa-mi imprumute masina, mi-a împrumutat-o, ii multumesc foarte mult, si eu i-am imprumutat cand el inca nu avea masina, m-am dus la mare si am venit”, a declarat atunci Liviu Dragnea. (Sursa foto: libertatea.ro)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *