Ce note a luat Nicolae Guță la BAC. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce note a luat Nicolae Guță la BAC. Este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, iar de-a lungul timpului a făcut o avere considerabilă din muzică. Deși multă lume nu știe, artistul a terminat 12 clase, dar nu a absolvit examenul de Bacalaureat. Ce note a luat Nicolae Guță?

Ce note a luat Nicolae Guță la BAC. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce note a luat Nicolae Guță la BAC. Ani întregi a fost unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Nicolae Guță s-a bucurat mereu de atenția și iubirea publicului, iar melodiile sale au urcat în topuri muzicale. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat ce studii are Nicolae Guță și dacă a absolvit examenul de Bacalaureat. Artistul are 12 clase, dar studiile nu l-au ajutat pe manelist în carieră, ci vocea și talentul. Acesta a învățat la liceul „Apollonius’ din Petroșani, unde a studiat 12 clase, dar a picat Bacalaureatul. Nicolae Guță a la nota 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie.

Chiar și așa, Nicolae Guță a reușit să-și facă o carieră în muzică, ajungând un artist respectat și apreciat. Manelistul nu a avut o copilărie tocmai frumoasă. Acesta a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și câștiga existența, apoi s-a însurat devreme și a fost nevoit să-și întrețină familia. Nicola Guță avea 14 ani când s-a căsătorit cu Mariana, care avea 28 de ani la acea vreme. Mariana are cinci copii cu Guță, pe Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu. „Vitregiile vieţii m-au lovit, am trecut prin nişte etape în care nu am crezut că voi mai exista sau că nu voi mai avea puterea să merg mai departe sau pur şi simplu am zis aici este sfârşitul meu de la nişte ani foarte fragezi.Eu la 14 ani am rămas fără tată. La 15, munceam cu târnăcopu şi lopata. M-am căsătorit la 14 ani jumate şi a trebuit să-mi asum rolul de soţ. Eu asa am fost educat de tatăl meu. Atunci când te numeşti ce te numeşti în casă, bărbat, şi porţi curea la pantaloni îţi revin şi nişte responsabilităţi”, a mai spus manelistul.”, a spus Nicolae.

Nicolae Guță are 12 copii

Celebrul cântăreț de manele, Nicolae Guță este cunoscut pentru slăbiciunea lui pentru femei.Acesta are 12 copii cu șase femei diferite. Ultimul copil al acestuia, un băiețel, a venit pe lume în 2019.Nicolae Guță are un băiețel de doi ani cu Cristina. Cei doi sunt căsătoriți din 2016, iar ea are 28 de ani. Manelistul are doi copii cu Sorina Șerban, aceasta fiind dragostea cea mai mare a artistului. Împreună au doi copii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *