Ce păţeşte miliardarul ceh care şi-a făcut de cap pe o autostradă din Germania: a zburat cu 417 km/h cu Bugatti Chiron-ul său de 1500 CP

Nu există limite de viteză pe unele tronsoane de autostradă în Germania, iar asta l-a provocat pe miliardarul ceh Radim Passer să folosească recent Autobahn ca pistă pentru hipermaşina lui, un Bugatti Chiron.

Ministerul german a declarat că „respinge orice comportament care ar putea pune în pericol utilizatorii drumurilor. Toţi utilizatorii drumului trebuie să respecte regulile codului rutier. Doar pentru că unele tronsoane de autostradă nu au o limită de viteză nu înseamnă că poţi merge cât de repede vrei”.

Este reacţia la un videoclip postat recent pe YouTube de Radim Passer, miliardarul ceh care a folosit autostrada germană pentru a încerca să atingă viteza maximă a hipermaşinii sale extravagante.

Videoclipurile în cauză, lansate în noiembrie şi ianuarie, îl arată pe şofer atingând o viteză de 417 km/h, cu doar 3 km/h sub viteza maximă limitată electronic a lui Chiron.

În videoclip, Radim Passer a afirmat că siguranţa a fost o prioritate în timpul încercării sale, care a fost făcută în iulie pe o porţiune de drum drept de 10 km, în condiţii de vizibilitate perfectă şi cu trei benzi libere disponibile.

Bărbatul nu a încălcat nicio regulă şi, prin urmare, nu ar trebui să existe consecinţe legale pentru cursa lui nebună. 

sursa : mediafax.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.