Ce preț de pornire are noul autoturism Dacia Duster! Nu toți românii și-l mai permit

S-a aflat prețul de pornire al noului autoturism Dacia Duster, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva în 2024. La standul constructorului român, vizitatorii pot admira noua generație a SUV-ului produs la Mioveni, noul Dacia Spring electric, dar și Dacia Sandrider, prototipul care va concura în Raliul Dakar începând cu anul viitor.

Astfel, noul Dacia Duster vine cu o mulțime de noutăți pentru cei interesați, printre care se numără și prețul de pornire al autoturismului.

Ce preț de pornire are noul autoturism Dacia Duster!

Noua generație a SUV-ul Dacia Duster, produs la Mioveni, este prezentă la Salonul Auto de la Geneva. Astfel, conform promotor.ronoul Duster va avea un preț de pornire de 18.800 de euro. Totodată, o noutate este reprezentată de faptul că s-a renunțat la motorizările diesel, în favoarea propulsorului full-hybrid, regăsit pe Dacia Jogger.

Este pentru prima dată când Duster dispune de o motorizare hibrid de 140 CP. Astfel, cei care aleg să facă o astfel de achiziție se pot bucura de un motor dinamic fără încărcare la priză. Autoturismul poate fi condus în modul exclusiv electric în 80% din călătoriile în mediu urban și poate reduce consumul de combustibil cu până la 40%.

„Gardă la sol de până la 217 milimetri, unghi de degajare mai mare de 30°, ajutor la urcarea pantelor cu tracțiunea integrală cuplată, materiale rezistente la zgârieturi: fidel ADN-ului său de SUV, Duster are capabilități excelente de teren”, este descris noul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *