Ce salariu primeste, de fapt, un curier de la Fan Courier

Salariu curier Fan Courier. In aceasta perioada, cu toate ca multe afaceri au avut de suferit din cauza pandemiei, exista si locuri de munca unde romanii se inghesuie. Printre cele mai cautate joburi in 2020 se numara si cele de curier. Faptul ca te deplasezi cu masina in loc de transportul in comun te ajuta sa te aperi de noul virus. Una dintre cele mai cunoscute firme de curierat din Romania este in mod clar Fan Courier.

Salariu curier Fan Courier. Cat castiga, de fapt, un angajat

Potrivit celor de la antena3.ro, firma face angajari chiar in aceasta perioada. Anunturile vizeaza persoanele din mai multe orase, iar posturile oferite sunt diverse. Poti depune un CV atat pentru postul de sofer, cat si pentru cel de manipulant marfa in depozit. In ceea ce priveste salariile, conform undelucram.ro, sumele par sa fie multumitoare.

Salariu curier Fan Courier. Pentru curieri si șoferi de distributie se ofera salariu fix, bonusuri dе performanta lunare si trimestriale, dar si bonuri dе masa. Manipulantii, sortatorii din depozit si conducatorii de motoscuter primesc un salariu de 1.700 lei/luna. Peste aceasta suma de adauga aproximativ 300 de lei tichete de masa, bonusuri si prime.

Salariu curier Fan Courier. Un programator angajat full time in Bucuresti, cu o experienta in domeniu de 2 ani, castiga in aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.800 de lei. Operatorii relatii clienti / call center primesc salariul dе inceput de 1.600 de lei net si tichete dе masa in valoare dе 300 lei lunar. Un curier angajat full time la Constanta, cu o experienta in domeniu de 5 ani, castiga in februarie 2020 un salariu lunar net de 3.700 de lei. La acesta se adauga un bonus lunar de 450 de lei, dar si tichete de masa a cate 20 de lei tichetul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *