Ce se intampla daca mananci castraveti murati si te urci la volan. Ce indica aparatul etilotest al politistilor de la Rutiera

tiere. Ce a iesit?

Multi soferi invoca fel si fel de motive dupa ce sunt prinsi de oamenii legii ca au consumat bauturi alcoolice in timp ce se aflau la volan. In acest sens, politistul Tavi Pertea a luat decizia sa faca un experiment. Acesta a mancat o salata de castraveti murati si s-a testat cu un aparat alcooltest, care se afla in dotarea Politiei Romane.

“In continuare prezint un experiment efectuat cu aparatul alcooltest din dotarea poltiei rutiere din Romania si anume verific daca iese alcoolemie dupa ce am mancat o salata de castraveti murati. Multi conducatori de autoturisme opriti de politie si care ies pozitiv, declara ca nu au consumat alcool, dar ca au mancat o salata de castraveti. Pentru a verifica acest mit, m-am testat cu aparatul etilotest sa vedem daca se confirma. Scopul acestui vlog este de a descuraja persoanele care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice”, a scris politistul Tavi Pertea la descrierea vlogului de pe YouTube.

Imediat dupa ce a terminat de mancat salata de castraveti, politistul Tavi Pertea s-a testat cu etilotestul si rezultatul a fost… zero. Se pare ca aceasta scuza nu sta in picioare, iar acest aliment nu reprezinta niciun pericol pentru soferii auto.

Cati bani castiga politistii din Romania

Multa lume este curioasa ce salariu are un politist in Romania. Iata ca acest mister a fost deslusit chiar de un om al legii. Este vorba despre Tavi Pertea, care are un canal de YouTube in care dezbate teme care au legatura directa cu meseria de politist.

“Am salarii aici din 2020, cinci fluturasi. O sa incep cu salariul unui agent de politie debutant din anul 2020. Primul salariu pe care l-a luat a fost in luna februarie pe luna ianuarie. Totalul salariului incasat pentru o luna intreaga este de 3162 de lei. Atat incaseaza un politist in operativ. La care se adauga suma de 331 de lei spor de weekend, a lucrat un weekend. Asta inseamna ca i-au intrat pe card 3492 de lei. Acesta este primul salariu incasat de un agent de politie. Este inclusa si norma de hrana, in valoare de aproape 1000 de lei”, a marturisti Tavi Pertea.

Polistul isi aminteste de momentul in care a incasat primul salariu. A prins vremuri grele, pentru ca in acel an, 2010, au fost taiate salariile cu 25 %. In plus, Tavi Pertea a dezvaluit cati bani a incasat un agent sef, cu 10 ani vechime, in luna august 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *