Ceauşescu, „singurul conducător al României cu sânge de dac”, se plimbă pe străzile din Europa

Prosoapele şoferilor de TIR, răpirea din Sera şi posterele decupate din Playboy nu mai sunt în trend. Nostalgicii l-au scos de la naftalină pe Nicolae Ceauşescu, chiar dacă postările de pe reţelele de socializare sunt urmate de corecţii verbale severe.

Nicolae Ceauşescu n-a murit, dar nici nu joacă table cu Elvis pe o insulă exotică. „Conducătorul iubit” reapare la cozile la promoţii şi se lăfăie pe TIR-urile care aduc Coca Cola şi alte bunătăţi decandente din Occident. Dar să o luăm pas cu pas, pentru că feng-shui-ul şoferilor de TIR a suferit mutaţii impotrante în ultimii ani.

Un turist român din Bacău a venit pe plaja din Corbu în vacanță cu familia cu TIR-ul. Omul a coborât falezele înalte de pământ și a parcat mastodontul aproape de mare. A pus un prosop în geam și și-a spus: „Ăsta e hotelul meu, taică!”, scrie sursa citată.

Un alt şofer din România rupe însă tiparele, a postat un poster uriaş cu Nicolae Ceauşescu, chiar dacă, ironia sorţii, pe vremea dictatorului nu ar fi avut un job care să-l ajute să vadă toată Europa.

Sute de reacții și mesaje a stârnit o serie de fotografii cu un TIR surprins astăzi pe Valea Oltului. Situația inedită o dă mesajul printat pe spatele remorcii, unde apare o fotografie imensă a fostului dictator Nicolae Ceauşescu.

”Singurul conducător al românilor cu sânge de dac! A sfidat marile puteri ale vremii și nu a lăsat capul”, scrie pe remorcă.

S-au strâns în cinci ore peste o sută de comentarii pe pagina de Facebook a jurnalistului Paul Angelescu, cel care a urcat fotografiile pe contul său. ”Între timp, pe Valea Oltului”, a scris acesta pe pagina de socializare. Din imagini, însă, se pare că TIR-ul e surprins în zona Dealului Negru, tot pe DN7, însă înainte de intrarea pe Valea Oltului.

Iar pe fraierii care îl plâng azi, îi numea „viermi”. Kktul ăla de Dacie se vindea la export cu echivalentul a 11.000 de lei, iar fraierilor din țară le-o vindea cu 70.000. Ăsta da semn de iubire!”, scrie cineva.

Să te bucuri de fiabilitatea, confortul și siguranța oferite de un Volvo dar să-l adori pe CCeaușescu înseamnă să fii imb3cil… mesajul ăla trebuia pus pe un „R.O.M.A.N„, scrie o altă persoană.

”Măcar se exprimă liber și asumat și nu are nevoie de aprobarea specialului serviciu juridic superior ierarhic”, comentează un internaut la fotografii.

”Păi și nu e adevărat mesajul?”, reacționează altcineva la posterul cu Ceauşescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *