Cel mai sincer traficant, prins în Mamaia. A recunoscut că se droghează pentru că îi place și mai și vinde să se întrețină

Un tânăr prins în flagrant în Mamaia în timp ce-și confecționa un joint a recunoscut imediat în fața jandarmilor că se droghează pentru că-i dă o stare de bine și mai și vinde, ca să se întrețină.

Procurorii constănțeni l-au trimis în judecată pentru trafic de droguri pe cel ce poate fi considerat cel mai sincer traficant de droguri de la malul mării, scrie Replica de Constanța.

Tânărul de 32 de ani a fost prins de jandarmi în noaptea de 21 iulie în timp ce-și confecționa un joint, într-o parcare din Mamaia. La vederea echipajului, bărbatul a aruncat țigara și s-a îndreptat spre mașină, dar s-a oprit la prima somație a jandarmilor.

A stat cuminte la controlul corporal, în urma căruia oamenii legii au descoperit asupra lui un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței.

Tânărul a recunoscut imediat ”este consumator, că substanțele halucinogene îi dau o senzație de bine și mai vinde câteodată pentru a se întreține”.

În ciuda sincerității sale, sau tocmai din cauza acesteia, bărbatul a fost arestat preventive, iar acum a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Procesul său se judecă la Tribunalul Constanța.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *