Cele mai comune greșeli pe care le faceți atunci când luați mașină SH. La ce să fiți atenți pentru a nu ieși în pagubă

Atunci când cumpărați o mașină second-hand trebuie să fiți extrem de atenți mai ales că până și kilometrajul poate fi dat înapoi dacă mașina este adusă din străinătate înainte ca ea sa fie înregistrată la RAR, spun specialiștii.

Mai exact una dintre cele mai comune țepe în acest domeniu este că vă cumpărați o mașină SH adusă dintr-un stat UE. Imediat după ce este adusă și înainte de a fi înregistrată la RAR, samsarii pot da kilometrajul înapoi și apoi să o înregistreze la RAR cu alți kilometric.

La ce să fiți atenți pentru a nu ieși în pagubă cu o mașină SH

 

Drept urmare este bine să fiți atenți la uzura vehiculului. Dacă scaunele, volanul sau schimbătorul de viteze sunt uzate, dar kilometrajul pare scăzut, acesta poate fi un semn că ar trebui să renunțați la această mașină și să căutați mai departe. Desigur va puteți interesa și de istoricul mașinii din țara din care provine. De asemenea trebuie să fiți atenți dacă mașina a fost avariată. Cele mai recente statistici, arată că mai mult de jumătate (57,03%) dintre toate mașinile verificate în România au suferit daune în trecut. Mașinile care au fost implicate în accidente sunt mai periculoase decât cele care nu au suferit incidente pentru că spre exemplu impactul major dăunează caroseriei. Iar reparațiile prost efectuate vă vor pune viața în pericol.

Drept urmare atunci când alegeți o mașină, asigurați-vă că nu există rugină în locuri neobișnuite și că toate golurile dintre panourile caroseriei sunt uniforme. Unele dintre cele mai grave înșelăciuni sunt cele cu mașini furate. Sunt câteva sute care au fost identificate în 12 luni ca fiind mașini furate și care erau la vânzare. Deci verificați automobilul înainte de a-l cumpăra pentru că o mașină furată trebuie returnată proprietarului de drept, iar banii pe care i-ați dat hoțului trebuie să îi recuperați.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *