Cine este Dumitru, bărbatul care a murit după ce a lucrat 40 de ore, în Botoșani. A deszăpezit drumul pentru o ambulanță care urma să ajungă la o gravidă

Dumitru Ichim este bărbatul care a murit după ce a lucrat 40 de ore. Bărbatul muncea de 33 de ani în cadrul Secției Drumuri Naționale din Botoșani. Dumitru Ichim a deszăpezit drumul pentru ambulanță care urma să ajungă la o gravidă.

Dumitru Ichim avea vârsta de 57 de ani, iar bărbatul a fost găsit decedat în sediul instituției. Acesta muncise 40 de ore după ce a ajutat la deszăpezirea drumului pentru o femeie însărcinată care a născut acasă.

Cine este Dumitru, șoferul care a murit după ce a lucrat 40 de ore

Dumitru Ichim a lucrat neîncetat în ziua de joi pentru deszăpezirea drumului. DRDP a transmis un mesaj de regret pe pagina de Facebook și sincere condoleanțe familiei îndoliate.

”Colectivul DRDP Iași a aflat cu tristețe despre decesul colegului Dumitru Ichim (57 ani), deservent utilaj în cadrul Secției Drumuri Naționale Botoșani. Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfășurată pe fondul atenționărilor „Cod roșu” de vreme severă, acesta a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineața zilei de astăzi, 07 aprilie, în spațiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni.

În ceea ce privește cauzele și circumstanțele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz. Dumitru Ichim era angajat de 33 de ani în cadrul SDN Botoșani, timp în care a desfășurat activități specifice întreținerii drumurilor naționale. Pe această cale, DRDP Iași își exprimă regretul la trecerea sa în neființă și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Drum lin spre ceruri, drag coleg!”, se arată din mesajul de pe Facebook.

Dumitru s-a stins din viață după 40 de ore de muncă

Colegii transmit numeroase mesaje de regret și spun că era un om care se dedica muncii până la epuizare. Dumitru Ichim a reușit să deszăpezească drumul pentru a ajunge ambulanța la mămica care a născut acasă.

„La Poliţie, la ISU, la ambulanță, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasă. La noi pleci acasă când se termină munca. E foarte greu să mai găsești un om ca el. Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital. A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus unul dintre colegii bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *