Cine este proprietarul celei mai frumoase Dacii 1100

Vechea Dacia 1100, primul model de autoturism construit la fosta Întreprindere de Autoturisme Piteşti (actuala uzină Dacia Mioveni), suscită şi azi multe pasiuni în rândurile iubitorilor maşinilor Dacia. Multe exemplare de Dacia 1100 au fost restaurate şi arată azi ca nişte bijuterii pe roţi.

Ne face plăcere să vă putem prezenta azi una dintre cele mai frumoase exemplare de Dacia 1100 de la noi din ţară, proprietatea dlui Constantin Hogea din Tulcea.

Proiectul se numește “ TULCICA” și este vorba de un autoturism DACIA 1100 din anul 1971. Recunosc că este o dorință mai veche , care acum a putut fi materializată. A fost un oarecare efort în această perioadă ca să v-o pot prezenta pe “ TULCICA” așa cum este acum, dar cred că a meritat… se dorește a fi o recunoaștere și un omagiu adus celor care acum 50 de ani prezentau României și nu numai, potențialul și valoarea industriei românești producătoare de autoturisme DACIA”, a scris pe pagina sa de Facebook dl Hogea.

După cum se vede în imagini, maşina e restaurată profesionist şi arată de parcă ieri ar fi ieşit de pe banda de montaj de la Mioveni.

sursa – argesulonline.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *