Cisternă cu 27 t de combustibil, cu peste 120 la oră pe autostradă

Un șofer profesionist a fost suprins circulând cu peste 120 la oră pe autostradă cu o cisternă încărcată cu cu 27 de tone de combustibil. Şoferul e fericit şi filmează în timp ce apasă la podea aceleraţia: „Lume, lume!”, strigă el.
Un șofer de camion nesăbuit care a transportat mărfuri periculoase a declanşat toate alarmele poliţiei pe A9, în Spania, în apropiere de La Coruna. El conducea cu viteză maximă cisterna şi filma în acelaşi timp. S-a întâmplat pe 25 aprilie, iar poliţia a reuşit să-l identifice pe şofer.Cisterna plină mergea spre Madrid, pe A9, iar şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la podea, acul de pe bord ducându-se dincolo de limita maximă, 120 la oră. Şi asta întro porţiune cu limită de viteză 70 la oră.
Şoferul a început să strige surescitat, în timpul filmării, în timp ce un autoturism încearcă să îl depăşească pe banda din stânga: „Nu o faci, chiquilin (expresie intraductibilă n.r.), dă-i în față, la naiba, lume, lume!”
Şoferul identificat a fost amendat cu 500 de euro şi a pierdut 6 puncte de pe permisul de conducere, scrie Faro de Vigo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *