Cu cât se vinde o Dacia Duster pick-up preparată, cu transmisie 4×4. Prețul e pentru toate buzunarele

Pe cel cel mai mare site de mașini second-hand a apărut recent un anunț foarte interesant pentru șoferi. O Dacia Duster pick-up preparată, cu transmisie 4×4, apare în prim-plan.

Potrivit informațiilor disponibile pe autovit.ro, respectiva Dacia Duster pick-up a fost fabricată în 2017 și de atunci a înregistrat 66.067 de km. Prețul cerut pentru acest model este considerat sub medie.

Mai multe poze AICI

O Dacia Duster pick-up cu multe dotări, vândută la un preț avantajos

La această concluzie s-a ajuns după ce 12 caracteristici ale autovehiculului au fost calculate și compararate cu anunțuri similare publicate pe Autovit în ultimele 6 luni.

S-a ținut cont de marca/model autovehiculului, de anul de fabricație, de kilometraj, de combustibil (n.r. – acest model are motor diesel), de capacitatea cilindrică, de puterea dezvoltată de motor și de cutia de viteze.

În descriere s-a mai completat că pentru autoutilitara scoasă la vânzare se eliberează factură fiscală cu TVA inclusă și deductibilă. În plus, finanțarea este garantată prin Țiriac Leasing și Idea Leasing pentru PJ si PFA (exemplu: avans 2.800 de euro + 36 rate în valoare de 334)

Pachet pentru condiții grele de drum

”Pachet off-road – protecții laterale pentru partea inferioară a portierelor și extensii de aripi. Pachet drumuri grele: protecția șasiului, protecție din oțel pentru motor, rezervor și diferențial.

Suspensie înălțată: arcuri față și spate. Rollbar exterior – structură tubulară pentru siguranța pasagerilor în caz de răsturnare.

Lungime benă (mm) – 1.700. Lățime benă (partea de sus) (mm) – 1.380. Lățime benă (la podea) (mm) – 1.330. Lățime benă între pasajul roților (mm) – 1.000. Înălțime laturi benă (mm) – 570”, se arată în anunțul postat pe autovit.ro.

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *