Culiţă Sterp, implicat într-un accident în centrul Clujului: a trecut pe roşu. Celălalt şofer a avut nevoie de intervenţia SMURD

Celebrul interpret Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident rutier în centrul Clujului.

Imaginile surprinse de camera de bord a unui alt şofer se vede cum şoferul Loganului trece pe culoarea verde a semaforului, în timp ce Culiţă Sterp intră în intersecţie fără a se asigura.

Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj. Incidentul s-a petrecut în intersecţia Piata Avram Iancu – Eroilor. În urma accidentului, o persoană a avut nevoie de ajutor medical.

VIDEO și sursa AICI

Potrivit primelor informaţii, celălalt şofer ar fi solicitat intervenţia medicilor. „În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *